• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Ne jemi SHL Kosova!

Organizatë nga të rinjtë për të rinjtë...

SHL Kosova mbështet projekte për fëmijë dhe të rinj. Ne i motivojmë të rinjtë në shoqëri që të punojnë për demokraci dhe bashkëjetesë paqësore.

Pse duhet të bëheni pjesë e SHL Kosova në Rahovec?

shl kosova rahovec kosovo

Angazhimi social dhe vullnetarizmi

Ne besojmë në rëndësinë e përfshirjes së komunitetit dhe përgjegjësisë sociale...

Zhvillim i karrierës

Qendra jonë është e përkushtuar të ndihmojë të rinjtë të lundrojnë në rrugët e tyre të karrierës dhe të arrijnë sukses profesional...

Art, Sport dhe Rekreacion

Ne promovojmë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive përmes aktiviteteve...

Zhvillim edukativ

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri programesh arsimore të dizajnuara për të plotësuar...

BËHU PJESË E RINISË VULLNETARE

Ne i motivojmë të rinjtë në shoqëri që të punojnë për demokraci dhe bashkëjetesë paqësore.

Qendra është i vetmi klub rinor në komunitet ku të rinjtë mund të takohen. Aktivitete të përbashkëta të të rinjve nga të dy pjesët e qendrës rinore do të zhvillohen në mënyrë që të rinjtë serbë dhe shqiptarë kosovarë të kenë kontakte me njëri-tjetrin dhe të njihen me njëri-tjetrin.

Cfarë thonë të tjerët për ne!

Bëhu pjesë e suksesit!

Bëhu vullnetar i SHL Kosova - Rahovec!

SHL Kosova Logo


    Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova

    X