• +38349866788
 • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
 • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Kontakti

Na kontaktoni

+38349866788

Na shkruani

Adresa

Rr. Gëzim Hamza-Piktori 96

Na shkruani

Sugjerimet dhe vërejtjet janë të mirëseardhura për ne!

  X
  SHL Kosova Logo


     Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

  Na Kontakto!

  Abonohu për të qenë më pranë nesh!


   © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova