• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Blog

CALL for National and International Volunteers

The Volunteers CAMP will take place from 11th – 22nd September 2023 (12 days in Prizren). CARE Deutschland e.V. Office in Kosovo, within its project “Kosovo Youth Participation – KYP”, financed by the European Union- Advancing the role of civil society for social justice, participation, and human rights (EuropeAid/171380/DD/ACT/XK 11/2020-IPA 2019 is organizing the Volunteers […]

Read More

Trajnimi Menaxhimi Financiar

Sot në Shl-Kosova u mbajt trajnimi i radhës për Menaxhim Financiar në kuadër të Inkubatorit të Biznesit. Ky projekt financohet nga Qeveria Japoneze, fonde të administruara nga Banka Botërore dhe në bashkëfinancim me Komunën e Rahovecit. Përfituese e këtij projekti është vullnetarja jonë Erijona Kelmendi . Falemnderit të gjithve 🙂

Read More
Njoftim nga SHL Kosova Rahovec

Trajnimi i radhës…Inkubatori i Biznesit

Trajnimi i radhës në kuadër të Inkubatorit të Biznesit

Read More

Filloi Inkubatori i Biznesit

Sot në Shl-Kosova është hap Inkubatori i Biznesit i cili do të ju shërbejë bizneseve të udhëhequra nga të rinjtë dhe të rinjëve me ide inovative për biznes duke i aftësuar ata në shumë fusha për të pasur një biznes të suksesshëm. Ky projekt financohet nga Qeveria Japoneze,fonde të administruar nga Banka Botërore dhe Komuna […]

Read More

Burimet, Dokumentet e SHL Kosova

Në kete sektor mund te gjeni burimet, dokumentet zyrtare te SHL Kosova Rahovec

Read More
X
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

[email protected]

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova