• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Kurs Për Kitarë

Kursi i kitarës do të mbahet 2 herë në javë për 2 muaj nga trajner profesional ku ju do të aftësoheni ne instrumentin e kitarës dhe në muzik në përgjithësi.

NUMRI ËSHTË I LIMITUAR, APLIKO DHE TI!

X
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

[email protected]

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova