• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

shlkosova

CDF dhe SHL Kosova

Projekti Municipality for Youth

Me 3 Maj 2023 në Shlk-Kosova ishin ekipi nga CDF të cilët patën takim monitorues me të rinjtë e komunës sonë që janë përfitues të granteve të projektit “Municipality for Youth “, i cili financohet nga Qeveria e Japonisë dhe administruar nga Banka Botërore përmes CDF në bashkëfinancim me komunën e Rahovecit . Faliminderit CDF […]

Read More
X
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

[email protected]

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova