• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

DOKUMENTET PUBLIKE

Dokumentet e
SHL Kosova

Në këtë link postohen të gjitha dokumentet dhe burimet tjera zyrtare e publike të SHL Kosova Rahovec…

No Course Found

Burimet dhe Dokumentet

Burimet, Dokumentet e SHL Kosova

Në kete sektor mund…

Partnerët tanë

Schüler Helfen Leben
KK Rahovec KK Rahovec
Care Deutschland E.V
M4Y Municipalities for Youth
KYP Kosovo
CDF Kosovo
The European Union
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova 

    X