• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Blog

Njoftim nga SHL Kosova Rahovec

Trajnim për të rinjë për Plan Biznesi

Ju njoftojmë se trajnimi i paraparë të mbahet nesër është shtyer për javën e ardhshme. Për daten dhe oren do te informoheni se shpejti!

Read More

Dita e Tokës

SHL Kosova pjese e ketij aktiviteti, ku bashke me institucionet komunale shenuam “Diten e Tokes”.

Read More

Mediat Sociale po e ndihmojnë apo e dëmtojnë demokracinë?

Mbështetur nga Bashimi Europian, implementuar nga CARE International dhe SHL- Kosova, më 25.04.2023, me fillim në ora 11:00, në KinoLumbardh të qytetit të bukur të Prizrenit mbahet debat me të rinjtë e gjithë Kosovës, Organizatat rinore dhe institucionet përkatëse. Organizatat implementuese kanë zgjedhur dhe ftuar panelistë të cilët do të japin mendimet rreth temës: Mediat […]

Read More
CDF dhe SHL Kosova

Projekti Municipality for Youth

Me 3 Maj 2023 në Shlk-Kosova ishin ekipi nga CDF të cilët patën takim monitorues me të rinjtë e komunës sonë që janë përfitues të granteve të projektit “Municipality for Youth “, i cili financohet nga Qeveria e Japonisë dhe administruar nga Banka Botërore përmes CDF në bashkëfinancim me komunën e Rahovecit . Faliminderit CDF […]

Read More
shl kosova orientimi-ne-karriere2023

Në SHL Kosova u mbajt aktiviteti për Orientim në Karrierë!

Ishte një mundësi fantastike për të rinjtë të marrin njohuri të vlefshme në botën e mundësive të karrierës dhe për të eksploruar rrugë të ndryshme për të gjetur atë që përputhet në mënyrë të përsosur me pasionet dhe qëllimet e tyre!

Read More
X
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

[email protected]

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova