• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Filloi Inkubatori i Biznesit

Sot në Shl-Kosova është hap Inkubatori i Biznesit i cili do të ju shërbejë bizneseve të udhëhequra nga të rinjtë dhe të rinjëve me ide inovative për biznes duke i aftësuar ata në shumë fusha për të pasur një biznes të suksesshëm.

Ky projekt financohet nga Qeveria Japoneze,fonde të administruar nga Banka Botërore dhe Komuna e Rahovecit.

Përfituese e këtij projekti është vullnetarja jonë Erijona Kelmendi.

Faliminderit të gjithëve për mbështetjen! Kryetarit Smajl Latifi, drejtorit DKRS-së Afrim Dina.

X
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

[email protected]

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova