• +38349866788
  • Rr. Gëzim Hamza-Piktori,96
  • Hëne - Premtë 9.00 - 17.00

Trajnimi Menaxhimi Financiar

Sot në Shl-Kosova u mbajt trajnimi i radhës për Menaxhim Financiar në kuadër të Inkubatorit të Biznesit.

Ky projekt financohet nga Qeveria Japoneze, fonde të administruara nga Banka Botërore dhe në bashkëfinancim me Komunën e Rahovecit.

Përfituese e këtij projekti është vullnetarja jonë Erijona Kelmendi .
Falemnderit të gjithve 🙂

X
SHL Kosova Logo


   Rr. Gëzim Hamza-Piktori, 96

[email protected]

Na Kontakto!

Abonohu për të qenë më pranë nesh!


    © 2023 All Rights Reserved by SHL Kosova